Een ogenblik geduld a.u.b.

Hilversum in Cijfers

2014-08-05
door Michel Zuierveld

Sinds kort maakt de gemeente Hilversum gebruik van Gemeente in Cijfers. De versie Hilversum in Cijfers is compleet opgemaakt in de nieuwe huisstijl van de gemeente.

Na het stopzetten van de website Gooi en Vechtstreek in Cijfers ontstond er voor de gemeente behoefte om zelf gebruik te kunnen blijven maken van een informatiesysteem, waarin diverse bronnen  te raadplegen zijn. Kant-en-klare factsheets om snel kerngegevens over Hilversum te raadplegen zijn direct op te vragen. Ook kan een gebruiker zelf gegevens samenstellen in de databank en naar eigen wens opmaken en presenteren.

Met de website wil de gemeente een breed publiek voorzien van een gebruiksvriendelijke tool waarmee voor iedereen -  zowel intern als extern - dezelfde cijfers beschikbaar zijn.

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar Hiversum in Cijfers te gaan.